1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.
2) 6 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

* شناسنامه علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
5) اصل و کپی کارت ملی
6) اصل و ترجمه سند مالکیت
7) اصل و ترجمه مدارک شغلی
6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­‌کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار.

-مدت اعتبار گذرنامه حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
-ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
-باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

-جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
-حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
-اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
-چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
-لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.
-لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.